Sunday, 3 February 2013

ohh paris wait for me!!

Assalamulaikum,

Dear blog,today is very boring day and because this i want wrote something about paris.Mak aiii speaking terabur macam gigi nenek kebayan.Da dekat 2 minggu aku pegang title pengaggur terhormat huwaaa bosan yang amat duduk rumah.

Lagi beberapa bulan result nak keluar du dap dup dap jantung ni,omgoish takut yang amat.Aku berdoa sangat aku n kawan2 dapat result yang baik.amin!!Kalau boleh nak sambung belajar kat paris,Cehhh belagak universiti tempatan pun belum tentu nak terima qa maklumlah persaingan sangat sengit.

Walau camne pun memang aku nak tanam azam nak pi jejak kaki ni kat paris.Mana tau xdapat sambung belajar xpun pergi honeymoon je kat sana,hoho terujanya.Macam dalam cerita novel jumpa laki kaya anak datuk yang hensem2 tu jatuh cintan then kawen,Family dia pun taja pergi honeymoon kat paris.Dushhh dapat sekali kena kat muka berangan yang amat.Mohon sedar diri sikit

Semoga hasrat tercapai.bye

Reactions: