Tuesday, 25 December 2012

school in memories




Assalamualaikum,
da lama fyqa menghilangkan diri,sangat happy sebab habis SPM..Sekarang ni baru ada sedikit masa and kerajinan untuk update.Lega sangat sebab selama 5 tahun belajar kat sekolah menengah akhirnya sampai jugak penghujungya..really will missing school and all memories happend at school.tahun dapan 2013 tahun yang mencabar sebab melalui alam yang baru..Sekarang ni semangat cari kerja,ingatkan senang tapi owhhhh sangat la susahnya.

barang keperluan 2013?Tengok adik beli barang2 sekolah rasa diri sendiri lak yang teruja nak beli barang,tapi cop2!!err nasib tersedar diri yang tahun depan mana sekolah da.bila pergi tempat pen,rasa selok nak beli sebab memang pantang nampak pen mesti tangan ni gatal je nak beli.


Sekarang ni baru sedar bertapa i sayang gila kat korang semua,and terasa rindu gila kat korang!!nak menghadap macam2 sketsa,movie n drama korang buat kat dalam kelas.Ad time gaduh,berpuak2 tapi alhamdulilah last baik jugak akhirnya.



untuk result SPM,fyqa doakan korang semua dapat keputusan yang cemerlang and dapat banggakan parent korang.Fyqa pun berharap fyqa dapat banggakan mak n abah n dapat result yang diidamkan.AMIN
                
              "ALL THE BEST AND GOOD LUCK"

Reactions: