Tuesday, 25 December 2012

HAPPY BEFDAY??13/12/2012

Assalamualaikum..
cetttt xjawab dosa der
Da lama fyqa nak update pasal befday yang lain xbukan tuan punya blog ni la,,budak ni baru sambut befday yang ke-17..so sadlife bab hujung tahun baru umur 17 padahal tahun depan da new years.
Errr bla bla,merepet macam2 pulak,sangat bosan kan?k,straight to the point,ok nak tau tak my beloved mr nafis buat befday suprised to me.sangat terharu sampai sob sob keluar air mata*lap air mata kejap.ngeh ngeh

ok citenya mula macam ni,mr nafis kononnya nak buat terkejut2 tapi xjadi sangat.hahaha dia memang xpandai nak simpan rahsia dari fyqa..errrr rasanya la.Semangat dia membazirkan duit untuk buat bbq,dengan kambing n ayam bagai.Dia pakat dengan kawan2 fyqah.Lisa yang jarang buat air sampai sanggup buat setong air.bhaha

Otw nak pergi kawasan kejadian,dia n lisa sajeje wat debar cakap kek pasar malam la,kelakar kek ada keta mainana la macam2,tengok2 dia bawak keluar dari kereta ohhhh my favourite chesee kek.
Time potong kek rasa debar je,kek tu habis hancur dipotong oleh i.snap2 pic sikit,makan2 jalan kat kawasan pantai tu then balik..
'to mr nafis i love you very much,awak orang yang gembirakan saya,mendengar segala masalah saya n  layan kerenah saya yang macam2 ni n bersusah payah untuk saya selama kita kapel 2 tahun 5 bulan saya harap kita dapat berkekelan and hubungan kita xkan ada penghujungnya.Apapun yang saya buat,saya memang sayangkan awak'


              
Reactions: