C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
my future
Thursday, 5 September 2013 • 07:40 • 0 comments
Assalamualaikum,

yesszoo dah lama gila aku tak update blog ni kesian my lovely blog kena tinggal lama2 terpaksa ambil masa yang lama nak kena bersihkan sawang2 ni,ada nampak apa2 perubahan tak,semestinya ado aku dah buatkan baju baru untuk blog kesayangan aku ni and makeupkan serba sedikit...

ok sekarang ni nak story pasal perkembangan aku yang terbaru sepatutnya aku update lama dulu tapi xsempat sebab bizi nak urus banyak benda,k sekarang aku sambung belajar dekat polisas cos civil engineering.cos ni amatlah susah tapi insyaallah aku akan dapathabiskan 6 semester ni.Mula2 dapat tawaran poli ni memang aku xhairan lansung sebab aku masuk form 6 sebelum masuk ke poli ni.Berat hati gila nak tinggalkan form tapi disebabkan abang2 aku nasihat ni pilihan yang lebih bagus so aku turutkan je.

Kebetulan aku dapat tawaran duduk asrama mula2 memang gembira cekonon dapat bebas latuhh tapi holah lepas mak abah tinggalkan aku kat asrama tu selok aku nangis sampai bawa ke malam.

Yang malunya poli dengan rumah dekat je aku bawak beg sebesar gajah macam tak balik dah,roomate aku yang duduk jauh relax bawak beg kecik je.Nasib baik lah aku dapat roomate yang gila2 and yang penting gila kamera!!

 Ni pulak aku nak cerita pasal classmate aku,mula2 nak bawak diri bergaul dengan orang yang kita xkenali sorang2 memang susah tapi aku buar dekk je tegur orang bak kata kamcing aku mula2 kenal ingatkan aku ni lemah lembut bila kenal macam hantu rupanya

Ada lagi cerita ni aku nak bagitau memang aku xsangka cos niaku kena belajar buat kerja macam lelaki ohh noo mula2 memang aku merungut la kena bertukang,bersimen survey segala tapi dah lama2 aku enjoy dengan pilihan aku ni,soo bakal suami aku memang dapat bonus kalau kawen dengan aku macam2 tau kahkah tangan still lembut lagi k

Aku tau entry aku kali ni akau melalut meleber nak buat macam mana dah berkurun aku xupdate ni baru ada masa k bye sebelum sape2 dah jemu baca ni






PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , i from pluto . My UFO was break down , My age 11200 years old, i have 12 mother . my birth date 12/12/2090 . i just want to say behave with me because i have 2pair screw driver as my hand . bhaha..hyep my name is nur afiqah princess of saharel and rohimah.18 year old.study at polisas insyaallah 2015 i got my diploma of civil engineering.peace yawn

GIVE ME YOUR WORDS;


" Change with yours "

OTHERS;


>> dapat blog baru
date : NOW
at:10 am


>> beruk keluar tandas
date : 12/12/12
at: 12pm


>> cinderella arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • SPM?hala tuju?
  • ohh paris wait for me!!
  • my first experience
  • azam baru,hidup baru
  • HAPPY BEFDAY??13/12/2012
  • school in memories
  • shubidu bidu
  • tutup muka~malu~
  • will you forgive me???
  • Role model