C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
ohh paris wait for me!!
Sunday, 3 February 2013 • 00:08 • 0 comments
Assalamulaikum,

Dear blog,today is very boring day and because this i want wrote something about paris.Mak aiii speaking terabur macam gigi nenek kebayan.Da dekat 2 minggu aku pegang title pengaggur terhormat huwaaa bosan yang amat duduk rumah.

Lagi beberapa bulan result nak keluar du dap dup dap jantung ni,omgoish takut yang amat.Aku berdoa sangat aku n kawan2 dapat result yang baik.amin!!Kalau boleh nak sambung belajar kat paris,Cehhh belagak universiti tempatan pun belum tentu nak terima qa maklumlah persaingan sangat sengit.

Walau camne pun memang aku nak tanam azam nak pi jejak kaki ni kat paris.Mana tau xdapat sambung belajar xpun pergi honeymoon je kat sana,hoho terujanya.Macam dalam cerita novel jumpa laki kaya anak datuk yang hensem2 tu jatuh cintan then kawen,Family dia pun taja pergi honeymoon kat paris.Dushhh dapat sekali kena kat muka berangan yang amat.Mohon sedar diri sikit

Semoga hasrat tercapai.bye



PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , i from pluto . My UFO was break down , My age 11200 years old, i have 12 mother . my birth date 12/12/2090 . i just want to say behave with me because i have 2pair screw driver as my hand . bhaha..hyep my name is nur afiqah princess of saharel and rohimah.18 year old.study at polisas insyaallah 2015 i got my diploma of civil engineering.peace yawn

GIVE ME YOUR WORDS;


" Change with yours "

OTHERS;


>> dapat blog baru
date : NOW
at:10 am


>> beruk keluar tandas
date : 12/12/12
at: 12pm


>> cinderella arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • my first experience
  • azam baru,hidup baru
  • HAPPY BEFDAY??13/12/2012
  • school in memories
  • shubidu bidu
  • tutup muka~malu~
  • will you forgive me???
  • Role model
  • Debaran
  • sad