C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
my first experience
Sunday, 27 January 2013 • 06:11 • 0 comments


Assalamualaikum,
hey da lama sangat aku tidak mengupdate blog,gambar budak mana mengalahkan badut ni,siapa kutuk macam tu memang aku ketuk dengan senduk cewahhh belagak gangster pulak.2013 tula muka budak 18 tahun walaupun xcukup bulan lagi,still young n hot hak hak hak sampai esok xhabis gelak lagi

Harini nak ceritakan pengalaman aku kerja lebih kurang 2 minggu je agak kejam kan.So dulu time sekolah yeaa2 xsabar nak habis sekolah,boleh kerja dapt gaji banyak sekarang ni ambik qa menangis teringat nak pergi sekolah,rindu sekolah,kerja sekolah.eh?rindu kerja sekolah jangan nak kelentong la fiqa.

Pengalaman first cari kerja ingat senang tapi rupanya susah jugak .Satu2 kedai kat tengah bandar tu aku n lisa masuk last2 masuk ecm ada satu kiosk tu nak pekerja.Tanya akak yang kerja kat situ dia kata ada then akak tu bawak jumpa bos,bos tu terus tanya nak kerja ke?kitaorang angguk macam buruk belatuk pastu terus terima kerja.teruja sangat sampai gaji pun xtanya berape.

Esoknya start kerja,mula2 ok then da lama sikit baru tahu perangai bos tu macamana,Hari2 cakap sorng nak berhenti xsangka pulak dikabulkan,xsampai 2mnggu kena berhenti alangkah indahnya rasa.Bagitau abg de,abg de boleh cakap pulak kaum kerabat kita xpenah lagi kena berhentikan,cam mangang je.that all
                                     



PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , i from pluto . My UFO was break down , My age 11200 years old, i have 12 mother . my birth date 12/12/2090 . i just want to say behave with me because i have 2pair screw driver as my hand . bhaha..hyep my name is nur afiqah princess of saharel and rohimah.18 year old.study at polisas insyaallah 2015 i got my diploma of civil engineering.peace yawn

GIVE ME YOUR WORDS;


" Change with yours "

OTHERS;


>> dapat blog baru
date : NOW
at:10 am


>> beruk keluar tandas
date : 12/12/12
at: 12pm


>> cinderella arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • azam baru,hidup baru
  • HAPPY BEFDAY??13/12/2012
  • school in memories
  • shubidu bidu
  • tutup muka~malu~
  • will you forgive me???
  • Role model
  • Debaran
  • sad
  • Buat lagi!