C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
school in memories
Tuesday, 25 December 2012 • 08:12 • 0 comments



Assalamualaikum,
da lama fyqa menghilangkan diri,sangat happy sebab habis SPM..Sekarang ni baru ada sedikit masa and kerajinan untuk update.Lega sangat sebab selama 5 tahun belajar kat sekolah menengah akhirnya sampai jugak penghujungya..really will missing school and all memories happend at school.tahun dapan 2013 tahun yang mencabar sebab melalui alam yang baru..Sekarang ni semangat cari kerja,ingatkan senang tapi owhhhh sangat la susahnya.

barang keperluan 2013?Tengok adik beli barang2 sekolah rasa diri sendiri lak yang teruja nak beli barang,tapi cop2!!err nasib tersedar diri yang tahun depan mana sekolah da.bila pergi tempat pen,rasa selok nak beli sebab memang pantang nampak pen mesti tangan ni gatal je nak beli.


Sekarang ni baru sedar bertapa i sayang gila kat korang semua,and terasa rindu gila kat korang!!nak menghadap macam2 sketsa,movie n drama korang buat kat dalam kelas.Ad time gaduh,berpuak2 tapi alhamdulilah last baik jugak akhirnya.



untuk result SPM,fyqa doakan korang semua dapat keputusan yang cemerlang and dapat banggakan parent korang.Fyqa pun berharap fyqa dapat banggakan mak n abah n dapat result yang diidamkan.AMIN
                
              "ALL THE BEST AND GOOD LUCK"



PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , i from pluto . My UFO was break down , My age 11200 years old, i have 12 mother . my birth date 12/12/2090 . i just want to say behave with me because i have 2pair screw driver as my hand . bhaha..hyep my name is nur afiqah princess of saharel and rohimah.18 year old.study at polisas insyaallah 2015 i got my diploma of civil engineering.peace yawn

GIVE ME YOUR WORDS;


" Change with yours "

OTHERS;


>> dapat blog baru
date : NOW
at:10 am


>> beruk keluar tandas
date : 12/12/12
at: 12pm


>> cinderella arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • shubidu bidu
  • tutup muka~malu~
  • will you forgive me???
  • Role model
  • Debaran
  • sad
  • Buat lagi!
  • [MTV] Hafiz & Dato' Siti Nurhaliza - Muara Hati (O...
  • kepelikkan!!?
  • MENIRU!!!